חזית המאפייה בירושלים.

כן על הלחם לבדו - סיפורה של מאפיית אביחיל בירושלים.

נכתב על ידי: דני אביחיל

לצפייה בסרטון כן על הלחם לבדו - סיפורה של מאפיית אביחיל בירושלים.:


שלט המאפייה בשכונת זכרון משה.
© כל הזכויות שמורות
אור ליום ו', כ"ו, אדר, ב', תשע"א. 1.4.11
1. תודה לדני אביחיל
מאת: רבקה אביב 03/04/2011
נהנתי מאוד מאוד מעולם מאפית אביחיל,טעמתי, הרחתי,למדתי וכל כך מסכימה עם דני :מכל המאכלים ו"הגורמה" הכי טעים לאכול חלה עם חמאה או לטבול את החלה בתוך רוטב טעים ולאכול, אינני יודעת מה איתכם?אך אני קבלתי תאבון רב מהעשייה והאפייה המשובחת במאפית אביחיל.האם מוכרים את החלות בסופרים בארץ?לא רק בשכונת זכרון משה?
 
|